• customers
  • customers
  • customers

Produk Unggulan

Napa PILIH KAMI

  • Kekuwatan Perusahaan

    Wuxi Tianbo Electric Manufacturing Co., Ltd. duwe luwih saka 11 taun pengalaman produksi lan katrampilan.

  • Piranti Produksi

    Baris Produksi Mesin Etsa Bisa Nggawe Kebutuhan Pelanggan sing Kepengin Pemanas Khusus.

  • Tim Layanan

    Misi Kita Bakal Nggawe Heater sing Fleksibel Kanthi Kualitas Paling Dhuwur lan Nyedhiyakake Tingkat Pelayanan Pelanggan sing Ora Entuk.

Produk anyar

Babagan awake dhewe

Wuxi Tianbo Electric Appliance Manufacturing Co., Ltd Spesialisasi nyedhiyakake pemanas listrik sing disesuaikan, perusahaan profesional, nggabungake desain, pengembangan, produksi lan penjualan pemanas fleksibel. Perusahaan kita wis didegaké ing taun 2009. Kita dununge ing tengah delta Sungai Yangtze, pelabuhan Shanghai cedhak. Cedhak karo jalur kereta api, dalan tol, port lan bandara, posisi geografis luwih unggul, lalu lintas trep.